A CD Projekt Red igyekszik minden téren a vásárlói kedvébe járni: a cég elítéli a másolásvédelmi rendszereket, remek extrákkal pakolják tele a gyűjtői kiadásokat, s nem utolsósorban utálják a fizetős letölthető tartalmakat, s így a Witcher 3-hoz nem is fogunk látni sem DRM-et, sem pedig árcédulát a majdan megjelenő DLC-k nyakában -- legalábbis nem mindegyikben.

A cégtől Konrad Tomaszkiewicz az Examinernek adott interjújában mondta el, hogy a CD Projekt Red nem hisz a fizetős DLC-ben. Azt ugyan nagyon jól tudják, hogy minden megjelenés utáni extráért pénzt kérhetnének, de ezt nem teszik, a meglátásuk ugyanis az, hogy a bővítések és a javítások ingyenesen illetik meg a vásárlókat, s csak akkor lenne szabad pénzt kérni egy-egy tartalomért, ha az valóban sokat ad a játékhoz, a megvétele pedig nem érződik lehúzásnak.

Tomaszkiewicz szavaiból az vehető ki, hogy a Witcher 3-hoz meg fog jelenni néhány kisebb kiegészítő, s talán lesz legalább egy testes expanzió is, de az már fizetősen -- ez persze csak találgatás, ugyanis az interjúban nem került részletezésre a DLC-stratégia, bár korábbról már tudtuk, hogy lesznek ingyenes DLC-k, csak azt nem, hogy fizetős bővítményeket is kaphatunk.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

The Witcher 3: Wild Hunt -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert